Professora Mètode Feldenkrais - Fisioterapeuta - Diplomada en Dansa

Política de privacitat


POLÍTICA D'ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT
ISABEL TRINIDAD CASCUDO no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l'usuari a través dels enllaços establerts en els seus llocs web i declara que en cap cas examinarà ni exercitarà cap mena de control sobre el contingut d'altres pàgines de la xarxa.
Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les quals es pugui accedir a través dels enllaços.
ISABEL TRINIDAD CASCUDO declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per a evitar qualsevol mal que pugui derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, ISABEL TRINIDAD CASCUDO no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pugui sofrir l'usuari a causa de la navegació per Internet.
ISABEL TRINIDAD CASCUDO no es responsabilitza dels danys o perjudicis de qualsevol tipus produïts en l'Usuari que portin causa de fallades o desconnexions en les xarxes de telecomunicacions que produeixin la suspensió, cancel·lació, instal·lació o interrupció del servei de la web durant la prestació del mateix o amb caràcter previ.
L'accés a la web:  no implica l'obligació per part de l'empresa de controlar l'absència de virus o qualsevol altre element informàtic nociu. Correspon a l'Usuari, en tot cas, la disponibilitat d'eines adequades per a la detecció i desinfecció de programes informàtics nocius.
ISABEL TRINIDAD CASCUDO no es responsabilitza dels danys produïts en els equips informàtics, documents i/o fitxers dels Usuaris o de tercers durant la prestació del servei en el Portal.
 
PUBLICITAT
La web:  podrà allotjar continguts publicitaris o patrocinats. Els anunciants o patrocinadors són els únics responsables d'assegurar-se que el material remès per a la seva inclusió en la web compleix amb les lleis que en cada cas puguin ser aplicable.
ISABEL TRINIDAD CASCUDO no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir els continguts publicitaris o dels patrocinadors.
 
MODIFICACIONS
ISABEL TRINIDAD CASCUDO es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut dels seus llocs web, tant quant als continguts dels llocs web com per les seves condicions d'ús o per les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus llocs web, de qualsevol forma admissible en dret i seran d'obligat compliment durant el temps que estiguin publicades en la web i fins que no siguin modificades per altres posteriors.
 
RESERVA DE COOKIES
ISABEL TRINIDAD CASCUDO es reserva el dret d'utilitzar cookies en la navegació de l'usuari pels seus llocs web per a facilitar la personalització i comoditat de la navegació. Seguint la política de protecció de dades de l'empresa, ISABEL TRINIDAD CASCUDO informa que les cookies s'associen a l'usuari anònim ja el seu ordinador i no proporcionen per si mateixes ni el nom ni els cognoms de l'usuari.
En aquest sentit, d'acord amb la sentència de la Gran Sala de Justícia de la Unió Europea, d'1 d'octubre de 2019, la nostra ‘política de cookies’ informa l'usuari del temps que aquestes  cookies romandran actives en el terminal de l'usuari i de la possibilitat que tercers tinguin accés a la informació que aquestes emmagatzemen. Aquesta sentència modifica l'article 5, apartat 3, de la Directiva 2002/58 per la Directiva 2009/136.
Arran d'aquesta sentència l'usuari té la possibilitat d'acceptar o rebutjar explícitament l'ús de les cookies. Addicionalment, l'Usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador de manera que sigui informat de la recepció de cookies, amb la possibilitat, si així ho desitja, d'impedir que s'instal·lin en el seu disc dur. En aquest sentit, per a accedir als llocs web d'ISABEL TRINIDAD CASCUDO, no és preceptiva la instal·lació de cookies.
L'usuari es compromet a abstenir-se de reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o de qualsevol altra forma comunicar públicament, transformar o modificar els Continguts, tret que es compti amb l'autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 
PROTECCIÓ DE DADES PERSONAL
De conformitat amb el que s'estableix per Reglament General-UE-2016/679 del Parlament i Consell d'Europa de Protecció de Dades de Caràcter Personal, aprovat el 27 d'abril de 2016, i la *LOPD 3/2018, de garantia dels drets digitals, ISABEL TRINIDAD CASCUDO informa els usuaris dels seus websites que estem obligats a guardar secret professional sobre les dades personals recaptades per l'empresa mitjançant els formularis situats en les seves pàgines, aquesta obligació continués fins i tot després d'haver finalitzat la nostra relació comercial o contractual, i en cap cas podrem fer públics les dades personals dels visitants i clients a la web sense el seu consentiment. Els menors de 14 anys no poden prestar el seu consentiment perquè un comerç reculli i tracti les seves dades personals; només els seus representants legals (pares o tutors) són els qui poden fer-ho en el seu nom. Aquells comerços que necessitin tractar dades de menors de 14 anys, han de disposar dels mitjans per a obtenir el consentiment dels seus pares o tutors, per exemple, mitjançant un missatge de correu electrònic dirigit a algun d'ells que contingui un enllaç a un formulari electrònic. No es pot demanar als menors de 14 anys dades sobre l'àmbit familiar, sent l'única excepció les dades d'identificació i contacte dels pares o tutors.
Aquestes dades, seran introduïts en un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de l'administrador de la web de, ISABEL TRINIDAD CASCUDO amb la finalitat de poder facilitar, agilitar i complir els compromisos establerts entre totes dues parts. Així mateix, ISABEL TRINIDAD CASCUDO informa de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, que permet a l'usuari web, conèixer que dades personals té l'administrador d'aquesta pàgina i en tal cas contestés en un termini de 30 dies, sempre que conservi les dades, rectificació, que permet corregir errors, modificar les dades que siguin inexactes o incomplets i garantir la certesa de la informació, oposició que podrà sol·licitar i aconseguir que no dugui a terme el tractament de dades, supressió que permet que se suprimeixin les dades inadequades o excessives, limitació, pel qual pot sol·licitar que es limiti el tractament de les seves dades quan hagi exercit el seu dret a la rectificació de les seves dades personals,  i portabilitat, perquè l'usuari pugui obtenir una còpia de les dades personals que hagi facilitat en la web a fi de poder transmetre'ls a altres serveis, aquests drets es podran exercir per qualsevol mitjà que deixi constància del seu enviament i de la seva recepció a l'adreça: MANS 14, 2-1. Codi Postal: 08192. Localitat:  SANT QUIRZE DEL VALLÈS. Província: BARCELONA. Correu electrònic: hola@isabeltrinidad.cat, aportant fotocòpia del DNI o documentació alternativa que acrediti la seva identitat.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificats, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el consentiment per a utilitzar-los a fi de poder *fidelizar la relació entre les parts.
L'enviament de les seves dades mitjançant el/els formularis de la nostra web estarà supeditat obligatòriament al fet que hagi llegit/acceptat la Política de Privacitat, mitjançant una casella de selecció obligatòria al peu del formulari.
D'acord amb el que s'estableix en la Llei 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, demanem el seu consentiment per a poder realitzar comunicacions publicitàries que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent, aquest consentiment l'acceptarà o negarà amb una casella de selecció obligatòria al peu del formulari.

 
PROPIETAT INTELECTUAL
Els drets de propietat intel·lectual i industrial derivats de tots els textos, imatges, així com dels mitjans i formes de presentació i muntatge de les seves pàgines pertanyen, per si mateixos o com a cessionària, a ISABEL TRINIDAD CASCUDO. Seran, per tant, obres protegides amb propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol i se'ls podrà aplicar tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp, com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.
Tots els drets reservats. En compliment de la Llei de la Propietat Intel·lectual es prohibeix expressament la reproducció, distribució, comunicació pública i utilització de la totalitat o part dels continguts de les seves pàgines web sense el consentiment explícit d'ISABEL TRINIDAD CASCUDO.
Així mateix, ISABEL TRINIDAD CASCUDO es reserva la facultat de presentar les accions civils o penals que consideri oportunes per la utilització indeguda de les seves pàgines web i continguts o per l'incompliment d'aquestes condicions.
 
SEGELLS DE CONFIANÇA
Els segells de confiança són distintius que es proporcionen a les botigues en línia per a demostrar la seva qualitat i seguretat en la venda en línia.
Per a aconseguir el segell, aquestes són auditades o avaluades per a comprovar que compleixen els criteris de seguretat en la compra i compliment legal en matèria de privacitat i protecció de dades dels consumidors.
Les botigues que disposen d'un segell de confiança estan adherides a un codi de conducta i solen oferir als consumidors procediments alternatius de resolució de conflictes senzills, ràpids i còmodes.




Sol·licita més informació



  Subscriu-te al nostre newsletter.
  Acceptes el consentiment.




Subscriu-te al nostre newsletter

Si voleu estar informat de totes les nostres promocions i novetats, envieu-nos el vostre correu electrònic:



 He llegit i accepto la Política de privacitat.


Reserva la teva cita
I realitza la consulta de la forma més convenient

Isabel Trinidad Cascudo - Doctoralia.es
Una forma nova de restablir la teva eina corporal i la teva vitalitat

Telèfon
Telèfon
653 467 745
2021 Isabel Trinidad Cascudo Política de privacitat Política de cookies Avís legal Mapa web Disseny web Anunzia
treball funcional de recuperació, dificultats i dolor crònic, dolor de columna, lumbàlgies cròniques, reeducació i prevenció del sòl pèlvic, manteniment i tonificació funcional musculesquelètica, embaràs i preparació al part, recuperació física pospart, especialista en Reeducació Postural Global (rpg-Souchard), patologies neurodegeneratives, Mètode Feldenkrais, hemiplegies, paràlisi cerebral


Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a finalitats analítiques i tècniques, tractant dades necessàries per a l'elaboració de perfils basats en els teus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències des de 'Configuració de cookies'.

 

Configuració de cookies